500 g vit fisk
1/2 pkt matlagningsgrädde
1 burk kräftstjärtar
skalade räkor
~5 "bollar" fryst spenat, tinad
1/3 pkt cream cheese, vitlök & örter
Lägg fiskfiléerna i en ugnssäker form och slå på det mesta av grädden. Salta och peppra. Sätt in i ugnen i ca 15 minuter. Blanda under tiden räkor, kräftstjärtar, tinad spenat, osten och resten av grädden. Ta ut fisken ur ugnen och häll på blandningen.
1/2 pkt matlagningsgrädde
1 burk kräftstjärtar
skalade räkor
~5 "bollar" fryst spenat, tinad
1/3 pkt cream cheese, vitlök & örter
Lägg fiskfiléerna i en ugnssäker form och slå på det mesta av grädden. Salta och peppra. Sätt in i ugnen i ca 15 minuter. Blanda under tiden räkor, kräftstjärtar, tinad spenat, osten och resten av grädden. Ta ut fisken ur ugnen och häll på blandningen.
Sätt in i ugnen i ytterligare 10-15 minuter.
Till det kokade jag de sista potatisarna som svärmor hade med sig sist hon var hit.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar